Voor zakelijke vragen en meer informatie over de mogelijkheden van onze producten voor uw organisatie, kunt u terecht bij nl.biologic.de. Biologic behandelt alle zakelijke aanvragen.

 

Biologic

Lagere kosten &
CO2-voetafdruk

Zakelijk

SKUNQY kan de kosten en CO2-voetafdruk van uw organisatie verlagen en tegelijkertijd de gebruikerservaring verbeteren. Hoe? Door het elimineren van alle overlast veroorzaakt door de afbraak van biologisch materiaal, stelt ons Anti Maden & Geur Kliko Klep organisaties in staat om de ophaalintervallen van GFT afvalbakken te verdubbelen!

  • + Verdubbel ophaalintervallen
  • + Verminder uitstoot
  • + Voorkom overlast

Hoe is dit mogelijk?

De elastische rubberen afdichting van SKUNQY houd vliegen buiten de container en vangt broeikasgassen op die vrijkomen bij de afbraak van biologische stoffen. Onze biologisch afbreekbare filters neutraliseren deze nare broeikasgassen – zoals methaan – tot water, koolstofdioxide en enzymen. De enzymen versnellen de afbraak van biologisch materiaal, waardoor de eindvolume van afval verminderd en de kwaliteit verbeterd. Dit verlaagt niet alleen de kosten en de voetafdruk van uw organisatie, maar verbeterd ook de gebruikerservaring.

Hoe de Biologische filter van de Anti Maden Kliko Klep werkt

  • + Vangt vieze geuren op
  • + Metaboliseert gistingsgassen
  • + Vermindert volume van afval

Geniet van de voordelen van SKUNQY

Onze Anti Maden & Kliko Klep is al door verschillende gemeenten tewerkgesteld en heeft bewezen de hoeveelheid en kwaliteit van ingezamelde biologisch afval van huishoudens te verhogen. Neem contact met ons op voor meer informatie en referenties!

 

Neem Contact!

Zakelijk