Retourneren of Ruilen

Bedenktijd/retourtermijn

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen, wellicht omdat het product toch niet bevalt. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@skunqy.nl.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe retourneren

Je kunt voor je retourzending gebruik maken van de retourservice die wij aanbieden in samenwerking met MyParcel. Na je herroeping ontvang je dan een retourlink waarmee je op de website van MyParcel de retourzending kunt aanmelden en eenvoudig een adreslabel kunt uitprinten. De verzendkosten van een retourzending vanuit Nederland of België via deze retourservice zijn € 6,95 (incl. BTW). Deze kosten worden betaald via iDeal of creditcard op de website van MyParcel.

Kosten & risico retourzending

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 (incl. BTW) per pakket. Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wat mag je retourneren?

Binnen de retourtermijn mag u uw bestelde artikel redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt en of je er blij mee bent. Net zoals dat je kleding en schoenen past in een winkel, mag je een artikel dat u via een website bestelt, testen om te kijken of het bevalt en of het voldoet aan uw eisen. Je mag het artikel niet volledig in gebruik nemen als je nog niet weet of je het houdt.

Wanneer ontvang ik mijn koopsom terug?

Ingeval van herroeping van je aankoop betalen wij de door ons ontvangen koopprijs zo spoedig maar uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst van de retour gestuurde artikelen terug. Heb u verzendkosten aan ons betaald bij aankoop van je bestelling en retourneer je de volledige bestelling? Dan ontvangt u ook die verzendkosten terug. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee u uw bestelling betaalde.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@skunqy.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Neem altijd eerst contact met ons op voordat je de artikelen terug stuurt, zodat wij eerst kunnen bekijken of een vervangend artikel beschikbaar is. Mocht het vervangende artikel (tijdelijk) niet leverbaar zijn, dan komen we samen zeker tot een passende oplossing.

Om te kunnen ruilen moet het artikel uiteraard ongebruikt zijn en compleet. Als het product is beschadigd, zullen wij hier kosten voor in rekening brengen.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven of de verkeerde product bestelt?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op (info@skunqy.nl). We proberen ons best om de bestelling nog voor u te wijzigen.