Wie is
SKUNQY?

Over Skunqy

SKUNQY specialiseerd zich in milieu vriendelijke producten voor de verwerking van GFT afval. Met onze producten maken we het scheiden van afval gemakkelijker en hygiënischer, dit is ook nog is goed voor het milieu!

Over Skunqy

Onze Missie

Wist u dat 35% van het GFT afval dat in Nederland wordt geproduceerd niet fatsoenlijk wordt gescheiden? Huishoudens zijn vaak huiverig om hun etensresten in de GFT-bak te deponeren, en hier zijn goede redenen voor! De nare geur die ontstaan en de ongedierte die dit aantrekt zijn onaangenaam en onhygiënisch. Maar helaas wordt de inzameling van huishoudelijk restafval hierdoor onnodig belast en worden waardevolle grondstoffen achtergehouden voor de productie van compost en biogas. Niet ideaal! SKUNQY probeert dit probleem op te lossen door producten te verkopen die het gemak en efficiëntie van de inzameling van GFT afval verbeterd.

Onze Oplossing

SKUNQY maakt het sorteren van bio-afval gemakkelijker dan ooit. De kern van onze oplossing is de Anti Maden & Geur Kliko Klep. Deze deksel met zijn dubbel elastische afdichting houdt ongedierte buiten de container, terwijl de organische filter nare geuren neutraliseert. Hierdoor kunnen huishoudens hun etensresten zonder zorg in de GFT container weggooien. Op deze manier draagt men bij aan een betere afval stroom en de duurzame productie van compost en biogas.

Over Skunqy